Parima pakkuja väljaselgitamiseks vaadatakse nädala jooksul pakkumused ja kvalifitseerimisdokumendid üle ning veel veebruaris sõlmitakse hanke õnnestumise korral parima pakkujaga I etapi ehitusleping. Juurdeehitus valmib veel tänavu septembris, teatas Raepress.

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul leevendab märkimisväärselt Merivälja kooli juurdeehitus õpilaste arvu jätkuva tõusu tõttu Pirita linnaosas tekkinud koolikohtade probleemi. „Merivälja Kooli juurdeehitusega lisandub koolile viis klassiruumi ning linnaosa saab seega juurde 120 uut õpilaskohta,“ märkis Kõlvart.

Merivälja koolis toimus tervikrenoveerimine 1999. aastal, kuid ehitamata jäi koolile spordikompleks. Juurdeehituse projekteerimist on mitmel korral alustatud, kuid tänaseni on plaanid jäänud realiseerimata.

Juurdeehituse mahus nähakse ette esimeses etapis välja ehitada hooneosa, kus paikneb viis täiendavat õpperuumi ning teises etapis ehitatakse välja spordisaali osa ja kolmandas ujula. Samuti jääb veel ka võimalus täiendavate õpilaskohtade nõudluse säilimisel ümber otsustada ning ujula mahus välja ehitada veel viis klassiruumi.