Suure publikuhuvi tõttu avati tund aega kavandatust varem ehk kell 10 publikule ka Krusenstern, teatas SA Tallinn 2011 kommunikatsioonijuht Andri Maimets. Laev suletakse õhtul kell 19.

Tallinna Merepäevade kolmanda päeva üks tähtsündmusi on ka kell 14 rongkäiguga Raekoja platsilt algav ja kella 15 Reisisadama lavale suunduv Nargenfestivali veekarneval „L’Arlecchino don Giovanni“.

Nargenfestivali veekarnevali ja lustaka näitemängu annab Itaaliast pärit mainekas commedia dell’arte trupp Pantakin, trupp hakkab Eesti publikut naerutama tuntud looga legendaarsest võrgutajast don Juanist, mis on jutustatud läbi tema teenri Arlekiini silmade.

Kontsertidest tasuks kindlasti külastada Jaapani animafilmimuusika kontserti, kus esineb Soome noorteorkester dirigendi Yukihiro Notsu juhatusel ning kahe hea Eesti artisti, ansambli Ewert and The Two Dragons (kell 18.15) ja Tõnis Mägi (19.30) esinemisi.

Sarnaselt merepäevade avakontserdiga astub ka merepäevade lavakava lõpetav Tõnis Mägi lavale üle-eestilise Noorte Sümfooniaorkestriga. Kõik nimetatud kontserdid toimuvad Reisisadama laval.

Meresport

Lisaks Muhu väina regatile saab täna lõpu ka kolm päeva Tallinna lahel kestnud purjetamisvõistlus Tallinn Race, kus on võisteldud kolmes klassis – 49erid, RS Fevad ja optimistid. Viimased võistlused algavad lahel kell 11 (optimistid), kell 13 (RS Fefad) ja kell 15 (49erid). Võistlused on jälgitavad kultuurikilomeetrilt ja Lennusadamast.

Tallinna Merepäevad lõppevad Euroopa kultuuripealinna põneva kinoprojekti Geriljakino seansiga. Salafilmilinastuseks kogunetakse täna õhtul kell 22.30 Tallinna linnahalli treppide jalamil. Film ja tegevus on eesti keeles, soovitatav on riietuda soojalt.