Valimisliidu tugevusteks peab Pai Savisaare uuenduslikke ideid ja Mõisa varasemat kogemust linnapeana ning Sõõrumaa-Mõisa tiimi teadmisi erasektorist. „Sõõrumaa ja Mõis oma meeskonnaga toovad sellesse liitu ja valitsemisse erasektori mõtlemist, mis on väga oluline, sest väga paljusid linna allasutusi tuleb juhtida nii nagu erasektoris seda tehakse,“ arutleb Pai.

Savisaare innovaatiliste ideede koha pealt toob Pai esile tallinlaste võimaluse sõita tasuta ühistranspordiga. „Ärgem unustagem tasuta ühistransporti, mille üle alguses kohutavalt naerdi ja utoopiliseks mõtteks peeti. See on käivitav jõud - tänu sellele on Tallinna rahvaarv suurenenud ning laekunud rohkem maksuraha, tänu millele on saanud linna edasi arendada,“ sõnab Pai. Ta lisab, et paljudki praegused linna hüved on suuresti tänu Savisaarele ning neli aastat tagasi linnavolikogus vastu võetud ideele.

Kuigi Savisaare ja Sõõrumaa liit on Pai sõnul väga tugev, siis kõige suuremaks konkurendiks peab ta Keskerakonda. „Kahtlemata on meie suurim konkurent Keskerakond,“ nendib Pai.