Kaur hakkab tööle ühiskondlikel aluste ning jätkab oma tegevust Tallinna linnavolikogus korrakaitsekomisjoni esimehena ning Sihtasutuse Tallinna Arengu- ja Koolituskeskuse nõukogu liikmena, teatas Kaur ise meediale.

„Eesti inimesed on aastasadu St.Peterburgis toimetanud. Olgu selleks siis Karell või Köler. Teame, et kunagi oli eestlasi St. Peterburgis rohkem kui Tallinnas. Midagi pole muutunud ka täna. Tänagi näeme siin tegutsemas Sankt-Peterburgi panga järelvalvenõukogu esimehena Indrek Neiveltit või Eesti rikkamat inimest Hillar Tederit, kes rajas siin kaasaegse hüpermarketide keti O`Key. Hea meelega löön kaasa Põhjala Veneetsia muutmisel maailma tähtsamaks tõmbekeskuseks, kaasaegse, e-teenustel põhineva omavalitsuse arengus selles imelises linnas, " teatas Kaur.

Peterburi linnavalitsuse liige, Frunze rajooni pea Terenti Meštšerjakov leiab, et "Venemaal on sadu aastaid edukalt kaasatud Euroopa spetsialiste riigi arengu hüvanguks. Välismaiste nõunike ja spetsialistide kaasamine on edu toonud Peeter Suure aegadest. Täna jätkab tugev Venemaa sellele riigijuhtimise traditsiooni suure pärandiga."

37-aastane Terenti Meštšerjakov on olnud Peterburi seadusandliku kogu liige, 2009 aastal määras tollane Peterburi kuberner, praegu Venemaa föderatsiooninõukogu esinaine Valentina Matvienko noore poliitiku suurima Peterburi linnaosa, Frunze linnaosa peaks ning hiljem ka linnavalitsuse liikmeks. Terenti Meštšerjakov kuulub Venemaa presidendi kaadrireservi.