Uurides Repiskilt, kelle eritellimusel olid tehtud Hollandist pärit kitsejuustud, vastas minister, et seda ei saa ärisaladuse tõttu kommenteerida. "Neid ettevõtteid oli mitu," lisas Repinski.

Ta kinnitas, et ei ole oma töötajatele maksnud palka mustalt, vaid sularahas. "Suvel oli meil ettevõtte arve võlgnevuse pärast arestitud ja pidingi maksma sularahas, aga kõik see on ametlik, kõik maksud on makstud ja see ei ole üldse Eesti seadustega keelatud," kommenteeris Repinski.

Repinski ettevõtet on süüdistatud ka hügieeninõuete rikkumises: "Selle töötajaga on selline lugu, et tema süüdistab mind ka selles, et ma ei maksnud temale palka jne. Tegelikult septembris või oktoobris - ma täpselt ei mäleta - käisime temaga töövaidluskomisjonis. Töövaidluskomisjon tunnistas, et meil on õigus. Kõik on makstud. Nad vaatasid kõik maksekorraldused üle, kõik paberid, mis tal üle kantud, mis on talle makstud. Nii et minu jaoks on arusaamatu, miks selliseid väiteid, mis on kohtu või inspektsiooni poolt tagasi lükatud avaldab nii suur ajaleht," oli Repinski Eesti Ekspressile viidates nördinud.

Repinski sõnul on tema ettevõtte sortimendis viis kitsejuustu, mis ei ole mahetooted. Lisaks märkis, et "Parim mahetootja 2014" logo pakenditel ei ole eksitav.

Vaata lähemalt videost!