"Eurovalimiste põhiteemaks saab Eesti lõplik ühendamine Euroopaga. Kes pakub siin parima kava, võidab need valimised. Me lõikame Eesti lõplikult ära Venemaast ja ühendame Euroopaga – prioriteetideks on nii Rail Baltic kui energiaühendused," rääkis Kukk.

Kukk kiitis erakonna seekordset eurovalimiste nimekirja. "Selles on inimesed, kes teavad, kuidas Euroopat juhitakse ja kuidas Eesti saab oma võimalusi Euroopa liidu liikmesriigina kõige paremini ära kasutada. Läheme Euroopa Parlamendi valimistele vastu lootusrikkalt, sest teame: meie meeskond on parim," ütles Kukk.

"Reformierakond on alati olnud innovaator, pigem Apple kui Nokia. Oleme ka edaspidi Eesti kõige innovaatilisem ja parimate visioonidega erakond. Muudame üheskoos Eestit nii, et liiguksime järgmisel kümnel aastal elluviidavate muutustega maailma arenenud riikide seas tipule lähemale," lisas peasekretär.

Kukk puudutas ka järgmiste riigikogu valimiste teemat. "Võrreldes 2003. aastaga oleme märksa ambitsioonikamad. Meie eesmärk on olla riigikogu valimiste võitja. Ma olen kindel, et aasta pärast on meie tulemus valimistel väga hea," ütles ta.

"Tore oleks tõusta hommikul üles ja hakata internetis kiruma, aga seal, kus pessimistid näevad, et midagi on viltu, arvame meie, et tuleb hakata korda tegema, mitte kiruma. Eelmisest üldkogust on möödas üheksa kuud ja selle ajaga on erakond saanud tugevamaks. Minu sisemine tunne on, et peale Kristiina Ojulandiga seotud skandaali on leidnud aset protsessid, mis on erakonda seestpoolt tugevdanud," leidis Kukk.

Kukk rõhutas, et erakond suhtleb Keskerakonnaga endiselt ettevaatlikult. "Me ei otsi poliitikas vastandumist vastandumise pärast. Isiklikule kogemusele tuginedes tahan öelda üthe asja: Edgari juhitud Keski suhtes pole meie ohutunne kuhugi kadunud. Isiklikult arvan, et pärast 2007. aasta aprillisündmusi on Keskerakonnaga pea võimatu koostööd teha ka riigi tasandil," märkis Kukk.