Teedel on pinnatuisku ja tuisuvaale, samuti kinnisõidetud lumega libedaid ja lumiseid maanteelõike. Kõrvalmaanteed on libedad ja pinnatuisu tõttu raskemini läbitavad. Häiritud on nähtavus teedel lendleva lume ja eessõitvate autorataste alt ülespaiskuva lumetolmu tõttu.

Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -1 kraadist kuni -4 kraadini.

Täna kella 7-ni hommikul on seoses suurveoste kolonniga häiritud liiklus marsruudil Aegviidu-Jäneda-Käravete-Tapa-Kadrina-Assamalla-Rakvere ringtee-Sõmeru- Tallinna-Narva mnt. Rannu. Kolonn koosneb viiest suurveosest ning kolonni ees sõidab kolm saateautot, mis peatavad vastutuleva liikluse.

Liiklus antud marsruudil on öisel ajal oluliselt häiritud, kuna suurveoste kolonnist ei ole võimalik teostada möödasõite. Vastutulev liiklus peatatakse ristmike aladel või tee laiendustel. Sama suuna liiklusele võimaldatakse möödasõidud kuni 45 minuti jooksul pärast esimese auto kolonni taha jõudmist.

Ülaltoodud marsruuti on soovitatav öisel ajal vältida. Reguleerijate märguandeid on kohustatud järgima koheselt kõik liiklejad.

Tee ehitustöödega seonduvalt on piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 30 km/h Jõgeva maakonnas Kaarepere-Palamuse maantee esimesel kahel kilomeetril.

Tee geoloogiliste uuringute tõttu on piiratud liikumiskiirust tööde tsoonis kuni 30 km/h Tallinna ringteel Lagedil (km 4,8-5,4).

Kell 6-10 tehakse fooriparandustöid Tallinna ringteel Kiili ristmikul. Kiirusepiiranguks on kehtestatud 30 km/h.