Pärast Tamur Tsäkko skandaalset lahkumist maanteeameti peadirektori kohalt on ilmnenud, et ameti vara kasutamine eelkõige tema enese poolt oli pehmelt öeldes loominguline — puudus ülevaade, kus ameti vara parasjagu asub ning milleks seda kasutatakse. Näiteks pärast ARKi ja maanteeameti ühinemist ripakile jäänud muruniiduk, millega Tsäkko alluvad nägid teda viimati koos ameti autokäruga mullu suvel maanteeametist minema sõitmas, on lausa haihtunud.

Tsäkko kommenteeris 2007. aastal 15 000 krooniga ARKile ostetud raider-tüüpi muruniiduki kasutamist selliselt, et niiduk oli tõepoolest viimati möödunud suvel tema käes, kuid reaalselt ta seda siiski ei kasutanud, vaid kasutas hoopis niiduki all olnud ameti autokäru. “Maanteeametil on üks autokäru, mille peal see niiduk oli. See autokäru on küll olnud minu kasutuses. Kasutasin käru, ajasin muruniiduki sealt maha ja pärast ta oli seal peal. Nii et selles mõttes kunagi eelnevalt on see muruniiduk olnud minu kasutuses küll, jah,” rääkis Tsäkko.

Tsäkko sõnul peaks niiduk olema utiliseeritud, sest see oli katki. Maanteeametist aga öeldi, et utiliseerimist pole toimunud ja niiduk ei asu ka maanteeametis.