Eile alanud lumesadu hakkas täna varahommikuks vaibuma, kuid tugev pinnatuisk jätkus ning tuisuvaalusid on nii põhi-, tugi- kui ka kohalikel teedel üle kogu Eesti. Suuremate maanteede sõidujäljed on kohati lumevabad või soolalumesegused, kuid sahatud tuisukohtades, ristmikel ning liiklussõlmedes esineb libedust ning kinnisõidetud lund.

Maanteeinfokeskus tuletab meelde, et liiklejad peavad arvestama sihtpunkti jõudmisel raskendatud teeoludega ja lisaajaga, samuti võimalusega, et kõikjal teedel võivad liikluse sulgeda libeduse tõttu ja lumme kinni jäänud suurveokid.

Keerulised teeolud olid Ida-Viru maakonnas Voorepere-Saka tee kilomeetritel 6,0-6,7, Tudulinna-Sahargu tee kilomeetritel 0-3,5, Kõrve tee esimesel kilomeetril, Ulvi-Laekannu tuisuohtlikes kohtades kogu ulatuses ning Soodumäe-Moldova-Aa teel, kus tuisukohad olid läbimatud.
Saaremaal ummistas lumi Audla-Tornimäe-Väikese Väina maantee, kus Audla kaudu Tornimäele ei pääsenud. Seoses pinnatuisu ja piiratud nähtavusega piirati liikumiskiirust kuni 70 km/h Saare maakonnas Risti-Virtsu-Kuressaare maanteel Väikese Väina tammil km 85-89.

Lume raskuse all on teedele langenud puid.