Ilm oli suuremate sademeteta, paiguti piiras nähtavust kerge udu, teatas maanteeinfokeskus. Kirde-Eestis sadas lund ning teedel oli kohati ka kinnisõidetud lund ja jäidet. Teepinna temperatuure mõõdeti 0,6 kraadist Lääne-Eestis kuni -2 kraadini kesk-Eestis. Väiksematel teedel tuleks arvestada kinnisõidetud lume ja libedusega, hoiatab maanteeinfokeskus.

Tallinna-Tartu–Võru-Luhamaa maantee Aruvalla-Kose lõigu rekonstrueerimisel toimub täna kella 9-10 vahel liikluskorralduse muutus Tartu mnt–Karla-Kose-Kose-Uuemõisa ristmikul, mille käigus suunatakse Kose Uuemõisa tee liiklus ristmikul 100 m ulatuses ajutisele teele.

Homme kella 24-ni on remonttöödeks liiklusele suletud Keila-Haapsalu maantee 3. kilomeetril asuv Keila raudteeülesõit. Ümbersõit toimub Tallinna-Paldiski ja Niitvälja-Kulna maantee kaudu.

Seoses Viitna viadukti rekonstrueerimistöödega piiratakse kuni 2. novembrini liiklust Tallinna-Narva maanteel viadukti all. Piirangud kehtestatakse vaid päevasel tööde teostamise ajal. Liiklusele on avatud mõlemas suunas üks sõidurada ning kiirus on piiratud 30 km/h.