Kolonel Rauno Sirk on viimased kolm aastat olnud Riigi Kaitseinvesteeringute Keskuse direktor. Varem on ta olnud Ämari lennubaasi ülem, õhuväe staabiülem ja Eesti sõjalise esindaja asetäitja NATO Euroopa liitlasvägede peakorteris.

Sirk on lõpetanud Eesti Riigikaitse Akadeemia ja Ameerika Ühendriikide õhuväe sõjakolledži, lisaks on ta täiendanud end erinevatel õhuväe ja juhtimisalastel kursustel.

Kolonelleitnant Margus Kuul on olnud Kaitseväe erioperatsioonide väejuhatuse ülema asetäitja, Erioperatsioonide Grupi ülem ning Iraagis teeninud Eesti kergjalaväerühma ESTPLA-12 ülem.

Kuul on lõpetanud Kaitseväe Ühendatud Õppeasutuste põhikursuse ja USA Mereväe Kõrgkooli erioperatsioonide ja irregulaarse sõjapidamise erialal. Lisaks on ta täiendanud end erinevate erialaste kursustega tavatu sõjapidamise, luure- ja erioperatsioonide valdkonnas.

Tseremooniad, kus senine õhuväe ülem kolonel Riivo Valge annab juhtimise üle kolonel Rauno Sirgile ning senine erioperatsioonide väejuhatuse ülem kolonel Riho Ühtegi annab juhtimise üle kolonelleitnant Margus Kuulile, toimuvad sel nädalal.

Kolonel Valge asub ametisse Kaitseväe Akadeemia ülema administratsiooni ülemana ning kolonel Ühtegi jätkab Kaitseliidu ülemana.