Samuti ei toimi linnavalitsuse meiliaadressid lõpuga loksa.ee, seega on ka kirjavahetus häiritud.

1. veebruaril teatas EENeti teenuste osakonna juhataja Tarmo Ainsaar Loksa linnavalitsusele, et 23. jaanuril laekus firmale taotlus teise taseme domeeni loksa.ee nimeserverite muutmiseks ja ühtlasi domeeni kasutaja kontaktisiku muutmiseks ennast Loksa linnapea asendajaks nimetanud Eldar Toonverki nimele. Samas palus Ainsaar selgitada pädevust loksa.ee kasutusõiguse teostamiseks.

Kuigi vastavalt Tallinna halduskohtu otsusele 14. veebruarist 2007 pole kodanik Eldar Toonverkil mingit avalik-õiguslikku suhet Loksa linnavalitsusega ning vaatamata Loksa linnavalitsuse sellesisulisele selgitusele 26. veebruarist 2007. a. ja linna esindava advokaadibüroo Sirel ja Seppik nõudekirjale IANA kontaktisikule samast kuupäevast, muutis EENet teadlikult domeeni kasutaja kontaktisikut.

“Eriti kahetsusväärne on fakt, et tippdomeeni .ee administraator Endel Lippmaa ei ole suvatsenud linnavalitsuse ega advokaadibüroo poolt saadetud kirjadele isegi mitte reageerida,” on kirjas Delfile saadetud teates. Loksa linn on pöördunud kohtusse esialgse õiguskaitse tagamiseks ning esitab samas kuriteoteate, karistusseadustiku § 206, §207 või §217 järgi kvalifitseeritava teo tuvastamiseks, mis näevad ette vastutuse arvutikahjurluse, arvutivõrgu ühenduse kahjustamise ning arvuti, arvutisüsteemi ja arvutivõrgu ebaseadusliku kasutamise eest, karistatakse kuni kolmeaastase vangistusega.