“Kõik lahenes ära ja me saime kenasti hakkama,” ütles Saarte Häälele eile Kuressaare Pargi lasteaia juhataja Riina Saar. Tema sõnul jõudsid nad hommikul enne vee kinnikeeramist endale paraja veekoguse varuda ning poole kaheteistkümneks päeval oli vesi juba tagasi. Juhataja märkis, et algul neil väike mure ikka oli, et mis siis saab, kui torustikku korda ei saa, aga kõik läks hästi.

Eile päeval, kui kraanidest juba vett voolas, oli tänav liikluseks aga ikka veel suletud ja sündmuskohal tegutsesid nii töömehed kui ka traktorid. “Hetkel paneme selle ajutiselt kinni ja lapime tänavakivid peale,” selgitas töömees, lisades, et töid jätkatakse siis, kui vajalikud rõngad käes.

Kuressaare Veevärgi jaotusvõrkude juhataja Arthur Pärn ütles, et toru purunemisest tingitud veeavarii juhtus Tolli tänav 7 büroohoone juures teisipäeva öösel vastu kolmapäeva ning remondibrigaad paikas toru ära eile kella 11-ks. Veekatkestus puudutas 5-6 hoonet: Tolli 7 hoone kontoreid, sealkandis asuvat paari-kolme kortermaja ja ka Lasteaia tänaval asuvat Pargi lasteaeda.