Podolski organiseeritud kuritegelik grupeering on üks Moskva ümbruse suuremaid. Aktiivseid liikmeid on kuni 500, üle 20 neist on tuntud „autoriteedid“. Tegemist on ühe koosseisult stabiilsema rühmitusega, mis hakkas tegutsema 1980. aastate keskel, vahendab Kompromat.ru.

Grupeering tegutseb Moskva oblasti Podolski, Tšehhovi ja Serpuhhovi rajoonides ja mitmetes „punktides“ Moskva linnas.

Rühmituse kauaaegne juht on Sergei Lalakin (hüüdnimega Lutšok – Sibulake). Sündinud 1956. aastal, pärit Podolskist. Esimene töökoht oli juurviljabaasis, sellest ka hüüdnimi. Tegeles väljapressimisega automüügiäris. Nüüdseks on konkreetsest kriminaalsest tegevusest täielikult tagasi tõmbunud ja tegeleb ainult organiseerimisega. Pärast arveteklaarimist inguššide rühmitusega sõitis välismaale.

Podolskilased alustasid tegevust primitiivse väljapressimise ja sõrmkübaramänguga. Praegu tegeldakse väljapressimisega, mille juurde kuuluvad inimröövid, röövrünnakud ja palgamõrvad. Podolskilased on tihti käinud palgamõrvi toime panemas USA-s (hind: 10 000 dollarit).

Legaalses äris kontrollib Podolski grupeering praktiliselt kõiki Moskva ja Moskva oblasti kommertsstruktuure, mis tegelevad tarbekaupade ekspordi ja impordiga. Kontrollitakse ka Varssavi maantee ja Tšehhovi autoteenindusi. Podolskilaste mõju all on ka Podolski, Serpuhhovi ja Tšehhovi rajoonide enamik panku ja naftamüügiettevõtteid. Legaalse äri poolel tegeldakse veel maa- ja kinnisvaraäriga.

Grupeeringul on head sidemed kontrolli all olevate rajoonide administratsioonidega ning oma inimesed on ka õiguskaitseorganites.

Podolskilased on tihti käinud välismaal loomas sidemeid USA ja Euroopa riikide maffiatega, eriti Belgias.

Paljud juhid omavad läbi vaheisikute kommertspanku USA-s ja Euroopas ning neil on seal ka kinnisvara.

2002. aastal seostati Venemaa jalgpallikoondise ründaja Dmitri Sõtšovi kadumisega kaht kriminaalmaailma autoriteeti Onu Koljat ja Lutšokki.