Küsimusele, kas linnapeaks saades jäävad Tallinna seenioridele makstav 76-eurone pensionilisa alles, vastas Reformierakonna kandidaat Valdo Randpere, et 2009. aastal lubas Keskerakond toetuse kahekordistada. Seda ei ole tema sõnul tehtud, on vaid mingid hägused toetused. "Te olete jätnud oma lubadused pensionäridele täitmata. Te kulutate raha mõttetuste ja sigaduste peale."

Randpere lubas selle 8 miljoni euroga, mida Tallinn kulutab Tallinna TV peale, täita Keskerakonna lubaduse ja kahekordistada pensionäridele makstavat toetust.

Keskerakonna linanpeakandidaat Edgar Savisaar märkis, et sünnipäevatoetus on pensionilisa normaalne nimetus, sest seda makstakse välja sünnipäeval. "Kui tahate kaotada tasuta ühistranspordi ja toetused, siis öelge see otse välja," ütles ta Randperele.

Ka Eesti Konservatiivsest Rahvaerakonna kandidaat Mart Helme ei kaota meeriks saades pensionilisa ära. Ta isegi lubas, et kuna ta saab 64, siis läheb ta ise ja ostab toetusraha eest torti ja võib-olla isegi ühe pisikese pitsi. Helme lubas aga taastada matusetoetuse, sest hiljuti mattis ta oma ämma ja teab täpselt kui kulukad on matuseteenused.

Sotsiaaldemokraatide kandidaat Andres Anvelt tõdes, et sünnipäevatoetusel on üks viga - see püsib sama, kuid hinnad tõusevad. "Kohalik omavalitsus peaks tagama, et näiteks lasteta vanainimeste jaoks on eelarves koht, mis tasuks hooldekodu koha eest," sõnas ta.