Täiendava kuni 15-minutilise ajakuluga tuleb liiklejail arvestada Jõgeva maakonnas Tartu - Jõgeva - Aravete maanteel Õuna ja Vaimastvere vahel, kus liiklust reguleeritakse fooridega kahel erineval teelõigul: km 46,7-48 toimuvad muldkeha kaeve - ja km 51-55 teekatte freesimistööd, teatas maanteeamet.

Sobiva ilma korral tehakse pindamistöid ning kiirust on piiratud kuni 30 km/h Harju maakonnas Ruu-Ihasalu maanteel (lõiguti km 0-10) ja Kuusalu-Leesi maanteel asuval Loo sillal (km 4,3). Ettevaatust – teel on lahtist killustikku!

Seoses Pärnu maakonnas toimuvate Eesti meistrivõistlustega jalgrattasõidus on Suure-Jaani – Mudiste - Vändra maantee Vändra alevis Vana tn ja Viljandi mnt ristmike vaheline teelõik liiklusele suletud. Ümbersõit toimub Kalmaru kaudu. Kella 10.30-st kuni 18.30-ni on võimalikud ka lühiajalised liiklusseisakud marsruudil Vändra-Massu-Aluste-Kergu-Järvakandi-Lokuta-Eidapere-Vändra.

Lühiajalisi liiklusseisakuid võib kella 11.00-st kuni 15.00-ni ette tulla ka Eesti triatloni rattaetapi korraldamisega Viljandi linnas ja selle ümbruses s.o. Tartu-Viljandi-Kilingi–Nõmme maanteel km 70,8-71,0 ja Viljandi-Rõngu maanteel km 0-8,3. Võistlustrassil on kehtestatud kiiruspiirangud ja liiklust korraldavad reguleerijad.