Kokku oli 1958. aastal sündinud Raja kohtu all kriminaalkoodeksi kolme paragrahvi järgi, kirjutab Pärnu Postimees.

Peale laimu süüdistati teda tulirelva ja laskemoona ebaseaduslikus omandamises, hoidmises, kasutamises ning edasiandmises, samuti tulirelva helisummuti ebaseaduslikus kandmises, hoidmises ja omandamises.

Kriminaalasja algatas Pärnu prokuratuur pärast seda, kui Raja naistuttavale hakkasid helistama seksisoovidega mehed.

Naine uuris helistajatelt, kust nad tema tööandja mobiiltelefoni numbri said ja kust tuli neile pähe tema poole selliste soovidega pöörduda, ning sai teada, et tema seksialaseid oskusi reklaamitakse internetis.

Marika jõudis kuulutusteni, kus ta justnagu ise reklaamib, kui mitme mehega ja kuidas eelistab ta seksuaalvahekorras olla.

“Võin tulla ka kasarmusse,” oli kuulutuses ning selle all seisis nii naise ees- kui perekonnanimi.

Räigete kuulutusteni jõudnud naine teadis kohe, kes võib nende taga olla, kuna Rajaga olid tal olnud mitu aastat lähedased suhted.

Mõni aeg enne kuulutuste Chat FM-i ilmumist oli mees naist ähvardanud, et kavatseb talle suhete katkestamise eest kätte maksta.

Ülekuulamisel tunnistas Raja politseile, et pani kuulutused internetti oma koduarvutist. Juba järgmisel päeval hakanud ta oma käitumist kahetsema, kuid ei osanud teateid võrgust enam maha võtta.

Kriminaalasja menetlemise käigus leidis politsei Raja elukohast optilise sihikuga laskekõlbliku karabiini ja laskemoona, samuti revolvri. Veel oli mehe garaažis hulgaliselt salaalkoholi ja maksumärkideta sigarette.

Tulirelva ebaseadusliku omamise eest karistas kohus Rajat kaheaastase tingimisi vabadusekaotusega kaheaastase katseajaga.

Tulirelva summuti ebaseadusliku omamise eest sai mees 5300 krooni trahvi.

Alkoholi ja suitsude kohta ütles Raja kohtueelsel uurimisel, et on need soetanud oma tarbeks.

Samuti põhjendas mees politseile, miks olid tema garaažis piirituse järele lõhnavad kanistrid ja vaadid: need olevat ta toonud prügimäelt. Nii jäid alkohol ja suitsud mehe süüdistusest välja.