Linnateatri avalike suhete juht Ruudu Raudsepp teatas, et otsuse põhjuseks on lavastuse trupi rahulolematus oma töö tulemusega.

"Tahtsime jääda ausaks nii iseenda kui publiku suhtes," selgitas trupi liige Mikk Jürjens otsuse tagamaid. "Me ei jõudnud prooviprotsessi käigus rahuldava tulemuseni."

Truppi kuulusid Kristjan Üksküla, Sandra Uusberg, Mikk Jürjens ja dramaturg Maria Lee Liivak.

Linnateatri loomenõukogu nõustus trupi otsusega.

"Sarja "Kümme teatristarti" mõte ongi anda võimalus katsetada, proovida kätt selles, mida oma töökohustuste tõttu repertuaariteatris tavaliselt ei tehta," selgitab Linnateatri peanäitejuht Elmo Nüganen.

Tema sõnul on eksimisvõimalus sellesse sisse programmeeritud. "Samuti peab olema kunstnikul õigus ise otsustada oma töö ja selle avaldamise üle," toetas ta trupi otsust.

Teater vabandab "Kellega ma räägin?" aprilli ja mai etendustele pileti ostnud publiku ees. Piletiomanikele pakub Linnateater asendusena Elmo Nüganeni uuslavastuse "Maailmale nähtamatud pisarad" lisaetendust 24. mail kell 19 Salme kultuurikeskuses.

Piletiomanikel palutakse pöörduda Tallinna Linnateatri kassa poole telefonil 6650800 või tulla kassast läbi. Samuti ostetakse kuni mai lõpuni piletid soovi korral tagasi või vahetatakse vabade kohtade olemasolul mõne muu käesoleva hooaja etenduse pääsete vastu.

Piletilevist PDF-pileti ostnutel palume piletite tagasiostuks ühendust võtta Piletilevi kontoriga (tel. 6659534, info@piletilevi.ee)