Küsimus, kas ta mõtles põrgussesaatmist tõsiselt, ajas Linnar Priimäe naerma. „Kas põrgu on olemas? Kui on olemas, siis mõtlesin tõsiselt. Kui ei ole — siis ei mõelnud,“ selgitas Priimägi Delfile.

Küsimusele, kas ta tahtis teletegijale halvasti öelda, vastas Priimägi kategooriliselt eitavalt. „Ei tahtnud. Mul pole tema vastu midagi. Mis mul saab selle vastu olla, kui tullakse ja küsitakse?“

Priimäe sõnul pole tal Kaileen Mägi vastu midagi. “Kui on vaja, ma astun tema kaitseks välja,” lubas imagoloog. “Ma olen juba kuulnud, et on arutatud, et ta on kuidagi valesti käitunud. Mina kaitsen teda.”

Miks hea telepildi jaoks ehk üleliia napsust Linnar Priimäge üldse otse-eetris intervjuueriti, selgitas ETV ühiskonna- ja poliitikasaadete toimetuse juhataja Andres Kuusk: “Intervjuu kokkuleppimise ajal oli Linnar Priimägi heas tujus, aga mitte rohkem. Otselülitust oodati umbes 20 minutit. Esinejal oli veiniklaas käes, aga sellist muutumist ei oodanud keegi. Kahjuks oli ka Kaileen Mägi kõrvasidega probleeme. Purjus inimene ekraanil on alati kahetsusväärne,” nentis Kuusk.