Tallinna linnavalitsuse nõunik Liina Oja ütles Delfile, et linnapea külastas mitmeid vanu ja uusi sõpru ning tuttavaid, näiteks kohtus Savisaar kunstnike Olev Subbi ja Evald Okasega.

Samuti külastas ta mitmeid kultuurisündmusi koos oma vanema poja Erki Savisaare perekonna ja teiste sõpradega. "Näiteks viibisid nad koos Saaremaal, kus nautisid Saaremaa ooperipäevi. Edgar Savisaar külastas etendusi - Mozarti „Figaro pulm“ ja Verdi „Maskiball“. Viimane meeldis talle niivõrd, et ta lubas seda Tallinnas uuesti vaatama minna, kuna tegu on Estonia etendusega," ütles Oja.

Edgar Savisaar käis vaatamas ka Rakvere teatri näidendit „Torm“. "Savisaar tunnistas, et ta on näinud pea kõiki Eestis lavastatud Shakespeari näidendeid, aga seda nägi esimest korda," vahendas Oja Savisaart.

Oja lisas, et linnapea on puhkuse ajal ka palju lugenud ja ise kirjutanud. "Näiteks ilmusid sel perioodil tema artiklid nii Maalehes, Äripäevas kui Delfis," märkis Oja.

"Hommikuti võis Edgar Savisaart kohata ka Võsu turul, kus tal on turuliste hulgas tekkinud oma kindlad vestluspartnereid. Samuti käis ta jalgrattaga sõitmas ja Eru lahes ujumas," lisas nõunik.