Enno Tamm on sündinud 26. mail 1960, lõpetanud Tallinna I keskkooli ning õppis aastatel 1981-1985 Tartu Riiklikus Ülikoolis õigusteadust ning 1998-2000 Majandusõiguse ja Poliitika Instituudis. Alates sellest aastat õpib Enno Tamm Õigusinstituudis, teatas ETAle Raepress. Tamm on abielus ning kasvatab kolme poega.

Enno Tamm on varem töötanud Päevalehe osakonnajuhatajana, majandusministeeriumis ministri abina, Eesti Televisioonis saatejuhina, ajakirja Elu Pilt tegevtoimetajana ja Riigikogu konsultandina. Aastatel 1997-2000 oli Tamm Pirita linnaosa vanema asetäitja. Kuni linnaosavanemaks nimetamiseni töötas Tamm ASi Järve Bussipark peadirektorina.

Enno Tamm on Pirita linnaosa halduskogu liige.

Eelmine linnaosavanem Tõnu Heidov lahkub ametist 3. jaanuaril.

Erik Siigur on sündinud 16. augustil 1965. aastal. 1990. aastal lõpetas Tartu Ülikooli õigusteaduskonna, teatas ETAle Raepress.

Siigur on töötanud Vanalinna Advokaadibüroo juhatajana, advokaadibüroode Erik Siigur ning Siigur & Roosalu vandeadvokaadina. 2000. aasta veebruarist kuni detsembrini oli Siigur regionaalministri büroo juhataja. Kuni linnaosavanemaks nimetamiseni töötas Siigur advokaadibüroo Siigur, Kõrgessaar & Partnerid vandeadvokaadina.

Siigur on Tallinna linnavolikogu liige ja õiguskomisjoni esimees. Samuti kuulub Siigur Pirita halduskogusse ja on seal maakomisjoni esimees. Siigur on Tallinna elamuvaidluskomisjoni esimees.

Uue linnaosavanema ametipalk on 18.700 krooni kuus.