“Kui keskööks elektrivarustus ei taastu, võib juhtuda, et paljud kodud jäävad külmaks ning elanikele on vaja leida soe majutuskoht. Esmalt palume elanikel võimalusel pöörduda sugulaste-tuttavatte poole, samas on linnaosavalitsus vajadusel valmis koostöös Nõmme sotsiaalmajaga Pihlaka tänaval tagama hädasolijate ajutise majutamise,” sõnas Vakra.

Täna õhtul Eesti Energia Pääsküla alajaamas toimunud rikke tagajärjel on elektrita ligikaudu 3400 peret, kommunaalameti andmetel ei tööta tänavavalgustus Nõmme linnaosas seitsme jaotuskapi piirkonnas.

Elektrikatkestus Nõmme linnaosas põhjustab häireid tänavavalgustuse töös, elektrivarustuse taastamise viibimine võib põhjustada hädaolukorra, teatas Nõmme linnaosavalitsuse pressiesindaja.

Pimedad on tänavad, mis piirnevad Hõimu-Rännaku-Raudtee tänavatega, Saagi tänav, Vabaduse puiestee ja Pärnu maantee nurk, Pajude puiestee ja Kaskede puiestee vaheline piirkond, Vabaduse puiestee ja Rõõmu tänavate nurk, Kaja ja Valguse tänavate piirkond, samuti ei tööta Pärnu maantee piiritähis.

Jaotusvõrgu esialgsel hinnangul on lubatud elektrivarustus taastada kesköö paiku. Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra sõnul on suurim mure peredega, kelle kodude kütmiseks kasutatakse elektrit. “Kui keskööks elektrivarustus ei taastu, võib juhtuda, et paljud kodud jäävad külmaks ning elanikele on vaja leida soe majutuskoht. Esmalt palume elanikel võimalusel pöörduda sugulaste-tuttavatte poole, samas on linnaosavalitsus vajadusel valmis koostöös Nõmme sotsiaalmajaga Pihlaka tänaval tagama hädasolijate ajutise majutamise,” lisas Vakra.

Hädavajadusest teavitamiseks tuleks helistada Tallinna abitelefonile 1345.