Õige pea pärast valimistulemuste selgumist hakkas sotsiaalmeedias ringlima meem, millega pilati Kaalepit, kes sai küll riigikogusse, kuid kellel on legendaarsesse Tartu pubisse Zavood sisenemine keelatud.

Endine Zavoodi baaritöötaja (nimi teada - toim.) kinnitas Delfile, et see väide vastab tõele.

"Ta häiris kaaskülastajaid Rooma tervituse ja "Heil Hitler!" karjumisega," põhjendas ta keeldu.

Millal Kaalepist soovimatu külastaja sai, endine baarmen öelda ei osanud. "Mõni aasta tagasi, täpselt ei mäleta," sõnas noormees ja lisas, et ehkki ta pubis enam ei tööta, siis ilmselt kehtib keeld endiselt. "Ega keegi teda sinna ei taha."

Zavoodi omanik Mario R. Pizzolante kinnitas Tartu Postimehele, et sisenemiskeeld tõepoolest on jõus ning selle põhjus on, et purjus olekus Kaalep tülitas pubi kliente, ülistas Natsi-Saksamaa vaateid ja juhti, karjus natsitervitusi "Sieg Heil" ja "Heil Hitler".

Ent Kaalep nimetab Zavoodi väidet laimuks. "See sisaldas tõele vastavat väidet, et minu sisenemisel Zavoodi on teised baarikülastajad kasutanud Rooma tervitust ja karjunud "Heil Hitler!""

Väidetavalt on Tartus veel üks baar, - Barlova - kuhu Kaalepit sisse ei lubata. Selle lükkas Kaalep samti ümber: "Barlovas olen käinud palju kordi ja seal ei ole kunagi mingisuguseid probleeme tekkinud."

Rooma tervitus on tuntud fašistliku tervitusena, mille võttis Vana-Rooma tervituse eeskujul kasutusele Itaalia diktaator Benito Mussolini. Hiljem võttis selle natsitervitusena kasutusele Adolf Hitler.