Ümarlaual rääkisid Rohelised Olev Andres Tinn ja Aleksander Laane, et neile teevad muret Läänemere puhtusega seotud teemad, näiteks Russalka puhkepiirkonna arendamine ja Tallinna tänavavalgustuse üleviimine ökonoomsetele LED valgustitele. Raepressi teatel kiitsid Rohelised Tallinna Energiaagentuuri tegevust, sest sealt saab vajalikku nõu majade soojustamise ja maasoojuse küsimustes.

Valimisliidu Vaba Tallinna Kodanik esindaja Erik Vest tõstatas ka väidetava Pirita Majandusgümnaasiumis keskkooliosa kaotamise teema ja tegi ettepaneku 49. bussiliini marsruudi korrigeerimiseks.

Üle-Eestilise valimisliidu esindajad Tõnu Kalvet ja Henn Leetna väljendasid rahulolematust  Tallinna eraparklate olukorra suhtes. "Nad esitasid retoorilise küsimuse, et kaua veel nuumatakse välismaiseid pankasid ja mis saab siis kui Euro kukub," vahendas Raepress.

Savisaare sõnul oli kohtumine konstruktiivne ja väikeparteid lubasid saata linnavalitsusele konkreetseid ettepanekuid selle kohta, kuidas arendada Russalka puhkeala ja millisena nähakse Pirita Majandusgümnaasiumi tulevikku.

"Täna kõneks olnud linna teemadega tegeletakse linnavalitsuse poolt edasi, kindlasti kaasatakse ettepanekuid esitanud väikeparteisid ja MTÜ-sid nende küsimuste lahendamisse. Järgmine taoline kokkusaamine on märtsikuus," märkis Savisaar.

Kohtumisel viibisid ka volikogu esimees Toomas Vitsut ja abilinnapea Taavi Aas.