Avaldusest selgub, et Savisaart nimetatakse linnapeaks ning praegu linnapea kohuseid täitev Taavi Aas on end kirja lõpus nimetanud abilinnapeaks.

Järgnevalt on toodud välja avaldus täismahus.

Mõistagi puudutavad arengud Keskerakonnas varem või hiljem ka linna juhtimist, arvestades et Edgar Savisaar on küll aasta ametist kõrvaldatud, kuid siiski volikogu poolt valitud linnapea. Näeme linnavalitsuse liikmete ning linnaosavanematena, et meie kõige olulisem ülesanne on tagada stabiilsus linna juhtimises. Seega keskendume kõik oma igapäevaste tööülesannete täitmisele, 2017. aasta linnaeelarve koostamisele ning oleme kõigi tallinlaste teenistuses.

Teatame ühtlasi, et ei lase linna juhtimist erakonna võimuvõitlusesse kaasa tõmmata. Igaüks üksikuna on loomulikult oma valikutes vaba, samuti kõik need erakonnakaaslased, kes töötavad meie poliitilistes meeskondades. Meie lojaalsus linna juhtidena kuulub Tallinnas elavatele inimestele. Erakondliku poliitikaga võib igaüks tegeleda vaba kodanikuna. See ongi demokraatia.

Linnaametnikuna ei saa keegi mingeid eeliseid ega kahjusid, tänu sellele, millised on tema seisukohad erakonna poliitikas.

Loodame siiralt, et keegi ei püüa Tallinna linna erakondlikkusse võimuvõitlusesse kaasa tõmmata. Kui keegi teeb selliseid katseid, lükkame need ühiselt tagasi.

Tallinna abilinnapead:
Taavi Aas
Kalle Klandorf
Mihhail Kõlvart
Merike Martinson
Arvo Sarapuu
Eha Võrk

Linnaosade vanemad:
Vadim Belobrovtsev
Maria Jufereva
Marek Jürgenson
Helle Kalda
Raimond Kaljulaid
Tõnis Mölder
Alar Nääme
Tiit Terik