"Uskumatu, kui egoistlikult võivad inimesed käituda," ütles Kersna saates. "Viis aastat tagasi pandi neli Suurbritannia parlamendisaadikut aastaks vangi selles eest, et üürisid kuluhüvitise eest endale korterit, mille edasi välja üürisid, mida ise ei kasutanud," ütles Kersna. "On riike, kus sarnase käitumise eest pannakse inimesi vangi."

"Tegelikult on probleem selles, et peale südametunnistuse ja kompenseeritavate kulude loetelu ei reguleerigi preagu kuluhüvitiste kasutamist väga palju mitte midagi," nentis ta ja lisas, et kuluhüvitiste kasutamise korras ei ole ka sätet tagasimaksmise kohta.

"Võiks öelda, et Mihhail Stalnuhhin ei ole kasutanud riigieelarve raha sihtotstarbeliselt ja võiks selle raha riigieelarvesse tagasi maksta, nagu Kalle Muuli maksis tagasi õlle ja prae tšekid. Saame näha, kas ta seda teeb, praegu on kõik riigikogu liikme eetilise valiku peal. Ma kahtlen, kas Stalnuhhin maksab selle tagasi."

Täna kirjutas Eesti Päevaleht, et Mihhail Stalnuhhin, kel endal pole juhiluba, liisis eelmisel saadikuperioodil oma pojale ja praegusel perioodil liisib naisele autot. Stalnuhhin nende kahe perioodi vältel sõidukuludeks kasutanud 47 669,03 eurot.