"Teadmata, mis täpselt juhtus, ei saa ma praegu hinnata juhtumit, küll aga selle kirjeldust, nähtust ja järelkaja. Vaatamata paljudele koosviibimistele ei oska ta kirjeldatud meestes ära tunda Taavit. Ka ei ole ma ise sellistele pidudele ega sellistesse olukordadess sattunud, mille põhjus pole olnud ajapuudus, nagu on olnud mõnel kommenteerinul, küll aga peitub selles mu hinnang," kommenteeris Ligi Delfile EAS-i delegatsiooniga seotud ahistamisskandaali.

"Erinevalt minister Ossinovskist ja teistest optimistidest olen siiski kuulnud ja kogenud, et peod ei ole tihti karsked ega korralikud. Kuidas mõni ahistamise või näiteks kakluseni viib, ei mahu mulle aga pähe. Igatahes maksab neist rääkida varem kui nädalate pärast, aga muidugi ei või teised teada ohvri tundeid," lisas Ligi.

Tänases Eesti Päevalehes ilmus lugu, kus paljastati EAS-i ametliku delegatsiooni liikmete ebaväärikas käitumine Malaisias korraldatud peol. Peol viibis ka reformierakondlasest ekspeaminister, nüüdne riigikogu aseesimees Taavi Rõivas. Taavi Rõivas teatas, et vabandab peol toimunu pärast.