"Praegune uudis on tuleneb Rait Pihelgase väga isiklikest asjaoludest, mida ei sobi kommenteerida ega saanud ette näha. Minu soovitus oleks olnud neid tööalaseks mitte lasta minna ja ainult aeg maha võtta, aga kõrvalt ju ei tea," kommenteeris Ligi olukorda.

Tema sõnul on Reformierakonna värskel esimehel Hanno Pevkuril käes aeg hakata erakonda ühendama. "Hanno Pevkur peab tegema seda, mida ise teab, erakonda liitma pärast inetuks läinud isikuvalimisi ja motiveerima. Ta ei tee seda üksi, aga ta tegi selle raskemaks," kommenteeris Ligi.

Õhkkond erakonnas on tema sõnul igatahes ainult töine. "Valitsus ei jäta muud võimalustki, mida ütlesin juba siis, kui esimehevalimised välja kuulutasime, aga see võimalus kahjuks liiga pikalt lihtsalt võeti," leidis Ligi.

Kuu aega tagasi võitis Reformierakonna esimehevalimised Hanno Pevkur, kes kandideeris Kristen Michali vastu. Pevkur vahetas seejärel senise peasekretär Reimo Nebokati välja Pihelgase vastu, kes aga eile teatas, et loobub ametikohast. Uut peasekretäri veel pole.