"Kui see oli juhus, siis teadlikult võõra vara omandamise eest on paragrahv. Kui Strandberg tõesti on järgmise kombinatsiooni korral siseministriks soovija, kas siis tema suhtes paragrahv kehtib? " küsib Ligi oma blogis.

"Et provintsiullike isiklikus ajalehes partnerite vastu roppusi ja sõimu tiražeerib, see erakorraline pole, küll aga see, et tegu on läbirääkija Laari lähedase kaastöötajaga lähiaegadest. Kas on see umbusaldus kogenud juhile ja läbirääkijale või värbamise mäng avalikkuse mõjutamiseks?" vihjab Ligi Isamaa endise peasekretäri Andres Ammase kirjutisele Lääne Elus.

"Kollektiivse karistamise ajad peaksid läbi olema. Iseäranis kui oled ise tolle kollektiivi laua taha kutsunu. Olgu või kahe, olgu see või kolmandiku fraktsiooni kohtu all olemine ei pruugi olla põhjus elimineerida automaatselt otsustamisest tuhanded tolle fraktsiooni valinud. Stalinismi kuritegusid tunnevad ajaloolased kõige paremini. Sellest pidi läbi rääkides lähtuma ka Mart. Kui aga siiski on talumatuks pinnuks siseportfelli kuuluvus, mis aade sundis siis põllumajandusportfelli sise oma vastu vahetamisest keelduma?"