Põhja-Eesti Regionaalhaigla erakorralise meditsiini osakonna juhataja dr Kristiina Põllu sõnul on täna olnud tegu tavapärase päevaga ning kukkumisega seotud traumade osakaal ei eristu tavapäevadest.

Põllu sõnul on traumadega pöördujaid ööpäevas keskmiselt 55 ning nende hulgas on nii olme- kui sporditraumadega patsiente aga ka libedaga kukkujaid.

Täna kella 16ks oli traumadega pöördujaid kokku 25.

Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituut (EMHI) hoiatab jäiteohu eest. Sajab lund ja lörtsi, lääne pool ka vihma. Teeolud on libeduse tõttu halvad.

Ka maanteeinfokeskus on välja saatnud hoiatuse, et teepinna miinuskaadidest ja suurest õhuniiskusest tulenevalt on teedel jätkuvalt suur jäiteoht.

Pärastlõunal sajuhood lörtsi ja lumena mitmel pool jätkusid. Harju-, Lääne-, Pärnu-, Viljandimaal ja Lääne-Eesti saartel sadas kohati ka vihma.

Teekatted olid suurematel riigimaanteedel valdavas osas soolalumesegused/lörtsised ja paiguti libedad. Lääne maakonnas ja Lääne-Eesti saartel olid teed sadanud vihmast märjad. Kõrvalmaanteed on jätkuvalt lumised, konarlikud ja libedad.

Ilm oli sademeterohke ja sajus piiratud nähtavusega. Teetemperatuurid mõõdeti -1.5 kraadist Põhja-Eestis kuni +1.5 kraadini Lääne-Eestis ja saartel.