Viie reaktiivlennuki Aero L-39 Albatros trikke on kõige parem jälgida Lennusadamast ja seda saab teha täiesti tasuta, teatas Lennusadam.

Vigureid teevad Venemaalt Vjazmast pärit professionaalsed piloodid, kes on tegelenud vigurlendamisega 25 aastat. Nende repertuaari kuuluvad kõrgema klassi vigurlennutrikid nagu pikeerimine, äkktõus, sõlm ja ületiivapööre. Lendurid on varem esinenud mitmetel rahvusvahelistel lennundusnäitustel ja korra ka Eestis.

Meremuuseum juhib tähelepanu, et ilmaolude muutumine võib sundida lennusõu plaanides muudatusi tegema. Muuseum annab lennusõu kohta jooksvalt infot Lennusadama kodulehel.

Vesilennukite angaaride uksed avati külastajatele eile kell 10 ja need jäävad avatuks täna õhtul kella 19ni. Koos Lennusadama angaaridega avati ka Lennusadama korrastatud väliala – piirkond, mis veel mõne aasta eest oli linlastele täielikult suletud.

Avanädalavahetusel on sadamas võimalik tutvuda erinevate veesõidukitega, nii Mereväe aluste kui ka ajalooliste laevadega, osa saada mudelite näitusest „Minimaailm 2012“ ning minna laevadega Tallinna lahele. Tasuta on avatud aurik-jäämurdja Suur Tõll.