"Ma ei saa sellest skeemist aru, miks peaks Kalev Lillo tulema ja andma mulle raha? Miks ta seda ise erakonnale ei anna? Kui tehakse patuasja, siis hoitakse ring väga kitsana. Ma ausalt öeldes väga kahtlen," lausus Leinatamm, kes pani kahtluse alla Meikari motivatsiooni.

"Tunneks huvi, mis on härra Meikari häda? Arvan, et tal on erakonnas midagi saavutamata jäänud. Nüüd on vaja kibestumist tõendamatute väljaütlemistega välja elada," süüdistas Leinatamm.

Tema usub antud sõna sõna vastu olukorras Michalit. "Tunnen Michalit 96. aastast ja mul pole tema siiruse ja aususe kohta midagi öelda," sõnas Leinatamm.

Ta meenutas, et on krooniajal annetanud 50 000 krooni oma raha ja annetaks veel, kui võimalust oleks. Tema sõnul võiks maailmavaate sihtasutuste (MSA) riigieelarvest toetamise asemel erakondasid annetustega toetada.

Leinatamm teatas, et kavatseb riigikogus hääletada MSAde eelnõu vastu. Neile mõeldud raha võiks anda hoopis riigikogust välja jäänud erakondadele, et laiendada Eesti demokraatia kandepinda.