"Hea ja äge mees, opositsioonis oli ta lausa asendamatu, aga tegemist oli tema valikutega. Me oleme temaga pikalt rääkinud," iseloomustas Tartu piirkonna esimees Aadu Must "Aktuaalsele kaamerale" Silver Kuusikut, kes oli pühapäevani piirkonna aseesimees ja on varem pürginud Musta meeskonnas abilinnapeaks, kuid pühapäeval erakonnast endalegi ootamatult välja visati, vahendab ERR Uudised.

Tänane Postimees kirjutas, et Kuusik pahandas nädala eest riigikogu keskfraktsiooni liiget Lauri Laasit, positades oma Facebooki kontole, et tal on häbi keskerakondlaste pärast, kes hääletasid kooseluseaduse poolt.

"Ma ütlesin, et ma loodan, et kapo nii Toobali kui Laasi likvideerib, just nimelt kõrgema palga pealt likvideerib," rääkis Kuusik. Sellise avameelsuse peale reageeris Laasi ja teatas Kuusikule saadetud sõnumis: "Sina rott, sinu "likvideerimisega" tegelen personaalselt järgmisel nädalal. Kloun."

Tartus aktiivse keskerakondlasena tuntud Kuusik tegutseb nüüd aga aktiivselt endise erakonna vastu ja viis esmaspäeval erakonda 21 inimese lahkumisavalduse. Kuusik tegi Lauri Laasi vastu avalduse ka politseisse.