Pikas postituses kirjutas Jufereva põhjalikult nii Savisaare tegevusest Eesti iseseisvuse taastamisel, tööst Tallinna linnapeana kui ka raskest haigusest, mille tõttu amputeeriti talt üks jalg.

Mõne aja eest kinkisid ettevõtjad Savisaarele 14 000 eurot maksva ratastooli ja rääkisid, et vaja oleks ka bioonilist jalga, mille hind võib ulatuda 100 000 euroni.

Jufereva meenutas oma postituses, et Savisaare poolt hääletas 2013. aasta kohalikel valimistel 40 000 inimest, kes kõik soovivad talle head. Ta kordas Savisaare varasemat väidet, et tal oli raha bioonilise jala jaoks juba peaaegu koos, aga see konfiskeeriti eelmisel aastal, kui kapo tegi Hundisilma talus läbiotsimise.

"Kui igaüks meist ohverdab kasvõi üsna väikese summa Edgari bioonilise proteesi jaoks, siis üheskoos saame hakkama suure teoga ja saame sel moel väljendada oma tänu ja toetust inimesele, kes on tegelikult palju teinud ja on valmis edasi töötama riigi ja linna hüvanguks. Aitame Edgaril tõusta kahele jalale ja minna edasi, selleks et kogu Eesti saaks tõusta jalgadele!" kirjutas Jufereva.