Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul rajatakse uus jalutusväljak Lasnamäele Koorti ja Liikuri tänava vahelisele haljasalale. „Tegemist on Tallinnas 11. ja Lasnamäel esimese koerte jalutusplatsiga,” vahendas Tallinna pressiteenistus Abilinnapea sõnu.

Väljaheitekastid paigaldatakse novembri keskel Lasnamäele, Haaberstisse ja Mustamäele. Kastid on varustatud jagajatega, millest on looduses lagunevad maisitärklisest kilekotid lemmiklooma järelt koristamiseks.

Kesklinas asuvad koerte jalutusväljakud Tiigiveski pargis (Herne tn ja Ida-Tallinna Keskhaigla vaheline ala), Politsei pargis (Kunderi ja Pronksi tn nurgal) ning Toompargis. Põhja-Tallinnas on koerte jalutusväljak Ehte tänaval ja Kristiines Nõmme tee ääres asuvas Dunteni pargis.

Haaberstis on jalutusplats lemmikloomadele Õismäe tiigi juures ja Järveotsa tee ning Astangu tee vahelisel haljasalal, Mustamäel Sõpruse pst ja Ehitajate tee vahelisel alal ning Mustamäe tee ning Tildri tänava nurgal. Nõmme lemmikloomade jalutusplats asub raudtee äärsel alal aadressil Pärnu mnt 327.