“See, et kas seda saadet tuleval laupäeval üldse on, oli Hans H. Luige spekulatsioon, mille me saates kohe ka kummutasime,” ütles ETAle “Keskpäevatunni” saatejuht Hannes Astok.

“Selle kohta, kes seda saadet tuleval nädalal tegema hakkavad, ei oska ma veel midagi öelda, seda pole otsustatud. Võimalikud on kõik variandid seinast seinani,” lisas Tartu abilinnapea ametit pidav Astok.

“Keskpäevatundi” tegid siiani Hannes Astok, Hans H. Luik ja Rein Lang. Lang, kes on üks raadiojaama omanikest, sai neljapäeval Tallinna abilinnapeaks ja otsustas seejärel saates osalemisest loobuda.

“Kindlasti ei taha Kuku ühest oma kuulatavamast saatest loobuda,” ütles Astok. “Ja ega Lang ka igavesti abilinnapeaks ei jää. Küllap ta mõne aja pärast jälle saates tagasi on.”

“Keskpäevatund” on üks vanemaid saateid Kuku raadios. Esimene saade oli eetris 16. mail 1992, mil eetrihäälteks olid Harri Tiido ja Kalle Muuli. Aastate jooksul on saates osalenud Peep Kala, Erki Berends, Andrus Saar, Tiit Karuks ja Robert Lepikson.