"Loodetavasti on meie erakonna juhtivpoliitikute seas kahe aasta pärast aga rohkem naisi, kes tasakaalustaksid stereotüüpset mehelikku mõttemudelit ja võimaldaksid vaadata tuleviku eesmärkidele vaatenurgast, mis ei ole harjumuspärane ja rutiinne, vaid loominguliselt pragmaatiline," vastas Randjärv erakonna ajalehes "Reformikiri" küsimusele, millisena ta näeb erakonda kahe aasta pärast.

Randjärve nägemuses on kahe aasta pärast erakond jätkuvalt Eesti suurim, ühtehoidvam ning arukaim erakond. "Erakond, kes julgeb teha vajalikul hetkel ka karme otsuseid, kellel on säravad ideed, mis innustavad nii oma liikmeid kui meie ühiskonda tervikuna, erakond, kelle käes on riigi juhtohjad," märkis erakonna juhatusse kandideeriv riigikogu aseesimees.

Reformierakonna üldkogu toimub algusega kell 12 Tartus maaülikooli spordihoones. Üldkogu valib erakonna esimehe ja uue juhatuse, kuulab revisjonitoimkonna aruannet ja kinnitab majandusaasta aruande.

Kokkuvõtte valitsuse ja erakonna tööst teevad erakonna esimees Andrus Ansip ning peasekretär Martin Kukk. Ülevaate riigikogu Reformierakonna fraktsiooni tegemistest annab Jaanus Tamkivi.