IRL lubab viia Eesti eelarve tasakaalu ja alandada maksukoormust, luues seega eeldused uueks majanduskasvuks, viia ellu emapensioni ning kehtestada tasuta kõrghariduse, teatas IRLi pressiesindaja Rauno Veri.

IRL lubab, et Eesti jääb Eestiks ning säilitab iseotsustamise õiguse, jättes rumalused tegemata - IRL ei lase kehtestada astmelist tulumaksu ega viia Eestit üle palgaarmeele.

„Minu hirm erakondade valimisprogramme lugedes on see, et neist on raske aru saada, mis meid siis ees ootab. IRL teeb igale valijale ettepaneku sõlmida IRLiga lühike ja selge leping, mis võimaldab valijatel lubaduste täitmist kontrollida ning enne järgmisi valimisi erakonnalt aru pärida,“ ütles IRLi esimees Mart Laar.

IRL peamiseks prioriteediks on investeerimine haridusse ja iibe tõstmine. „Kuna keegi Eestis ei tohi majanduslikel põhjustel jääda ilma hea hariduseta, kehtestame tasuta kõrghariduse. Selleks, et väärtustada mitte ainult laste sünnitamist vaid ka kasvatamist, viime sisse emapensioni – ikka selleks, et meid oleks siin Eestimaal rohkem.“

Laari sõnul on valija poolt allkirjaks lepingule valimistel Isamaa ja Res Publica Liidule antud hääl. IRL-i poolt erakonna esimehe allkiri.

„Ühisel jõul suudame tagada Eestile parema tuleviku,“ lausus Laar.