Komisjoni esimees Jaan Pöör ütles BNS-ile, et Laari selgitused rahuldasid komisjoni liikmeid, kuid lõplikku otsust ei formuleeritud. Ta lisas, et seda on kavas teha järgmisel korral.

Isamaaliidu esimehe Laari sõnul tõdes ka majaostu teemat komisjonis uurida palunud keskerakondlane Olev Raju, et teda ei saa tekkinud segaduses süüdistada. “See, mis toimus enne seda, kui mina maja ostsin, mind ei puuduta,” ütles Laar BNS-ile.

Laar ei soovinud ennustada, kas tema süüdistamine majatehingu pärast on nüüd lõppenud. “Seda on raske öelda, kuid ma soovitan igale poliitikule, et taolised asjad tuleb ausalt ja avalikult selgeks rääkida,” sõnas Laar, viidates segadustele Edgar Savisaare majatehingu ümber.

Ajalehe Kesknädal infole toetudes soovis Raju, et komisjon selgitaks, millal ja millise hinnaga ning kellelt ostis Mart Laar Ao 3 eramu või selle osa. Raju soovis, et komisjon uuriks ka seda, mida tegi Laari hea tuttav Ivo Nikkolo Ao 3 majas elavate sundüürnikega ning kas Mart Laar osales rahaliselt või oma kõrget riigiametniku seisundit ära kasutades sundüürnikele EVP laenu saamise ja selle tagasimaksmise protsessis.