Lisaks kohaliku apteekri ametit täitnud Ülle Heinverile viibisid kuulidest augustatud beežis Žigulis ka 58-aastane mees ning tagaistmetel viibis kaks väikelast.

3- ja 5-aastased ohvrid on Lääneranna vallavanema Mikk Pikkmetsa sõnutsi Lihula Gümnaasiumi direktori Siret Kesküla lapsed. Surma saanud naise puhul on tegemist Kesküla emaga.

Pikkmets märkis, et eilse õhtu sündmuste tagajärjel saabus talle ohtralt kõnesid - teavet toimunu kohta tuli igalt poolt.

"See tuli alguses küll külainfona, aga suhtlesin Siret Keskülaga ja sain kinnituse," märkis Pikkmets Delfile. "Minu poolt omastele väga suur kaastunne. Ega siin väga palju kommenteerida pole. Eesti mõistes täiesti uskumatu ja jabur sündmus."

Millisel viisil saab vald edaspidi tragöödiaga seotud isikutele abiks olla?

Pikkmets sõnas, et vald on juba ühendust võtnud nii lastekaitsetöötaja kui ka kriisinõustamisüksusega, pakkumaks ohvritele ja nende lähedastele kogu võimalikku tuge, mida nad vähegi vajada võivad. Seda plaanitakse teha koostöös Pärnu haiglaga.

"Esialgu on neil muidugi kindlasti vaja eelkõige parimaid soove, et laste tervis läheks paremaks," märkis Pikkmets lõpetuseks.