Soovi juhatuse liige Indrek Soom ütles Delfile, et otsuse taga oli soov ajaga kaasas käia.

“Kuna ostu-müügi kuulutused on juba ammu suuremas jaos internetti kolinud, siis kuulutuste avaldamine paberlehes kuulub eilsesse päeva. Meie jaoks on aga olulisem tulevikku vaadata. Igasugune paberajakirjandus on juba pikk aega langevas joones liikunud, kuulutuste puhul on see eriti selge trend,” rääkis Soom.

Augustis ilmuma hakanud tasuta tiraaž teenis Soovile kasumit ning Soomi sõnul pole paberist kuulutustelehte ilmselt raske kasumis hoida, kuid perspektiivikas see pole. Seetõttu arvab ta, et ka teised kuulutustelehed järgivad aja jooksul Soovi eeskuju.

“Kui hakkasime tasuta tiraaži välja andma, siis tuli ka Kuldne Börs tasuta lehega välja,” tõi Soom näite.

„Kuna suurem osa kuulutamisest on juba liikunud internetiportaalidesse, siis suuname meiegi oma jõu ja energia 100% ostu- ja müügiportaali Soov.ee arendusse,” seisis Soovi teates lehe tellijatele.

Soovi asutaja ja pikaaegne juhatuse liige Tiiu Järviste ütles, et ehkki ta Sooviga enam materiaalselt seotud ei ole, läheb lehe käekäik talle endiselt korda. Paberlehe ilmumise lõpetamine on tema hinnangul asjade loomulik käik. “Elu muutub ja see ei ole paha,” ütles Järviste.

Norra börsiettevõtte Schibsted omanduses olevasse Eesti Meedia kontserni kuuluv Soov sündis 1. mail 1992.a, olles seega esimene eestikeelne kuulutusteleht.