Põhjamaade ministrite nõukogu infobüroo pressiesindaja teatel kestavad neljapäevast laupäevani Tallinnas põhjamaade kirjanduse päevad ning põhjamaade luulefestival.

Kolme päeva jooksul sõidab Kadrioru-Kopli-Vabaduse väljaku marsruudil luuletramm, milles astuvad üles kirjanikud ja luuletajad Soomest, Rootsist, Taanist, Norrast, Islandilt, Fääri saartelt, Venemaalt ning Eestist.

Tuntumatest autoritest osalevad festivalil Eva Runefelt ning Rafik Saber Rootsist, Erlend Loe, Silje Vethal ja Torgeir Rebolledo Pedersen Norrast, Jens Christian Grundahl ja Inger Christensen Taanist, Sjon Islandilt, Hanus Kamban ja Oddfridur Rasmussen Fääri saartelt, Sirkka Turkka, Hannu Kankaanpää, Curt West, Timo Lappalainen ja Tapani Kinnunen Soomest ning Aleksei Šelvah Peterburist.

Eesti luuletajatest astuvad üles Doris Kareva, Andres ja Kristiina Ehin, Eeva Park, Jan Kaus, Elo Viiding, Karl Martin Sinijärv ja Jürgen Rooste.

Esinemised leiavad aset ka rahvusraamatukogus, Niguliste kirikus, Apollo raamatumajas ja klubis Spirit, samuti Rakvere ja Võrumaa keskraamatukogus.

Ürituste korraldajad on Põhjamaade ministrite nõukogu infobüroo ning Eesti Rahvusraamatukogu.