Kultuuripealinna juhatuse teise liikme kohale kandideerisid Evelyn Sepp ning Kultuurikatla projekti koordinaator Maria Hansar. Kultuuripealinna teise juhatuse liikme ülesandeks on kultuurikatla ehituse alustamine. 

Sihtasutuse nõukogu poolt moodustatud juhatuse liikme valimiskomisjoni hinnangul on Sepal selge visioon ja arusaam Kultuurikatlast, tegevusideed, kuidas sihtasutust ümber kujundada, kogemus loomemajanduses ja ettevõtluses, rahvusvaheliste kostööprojektide juhtimise kogemus, võõrkeelteoskus ning väga head esinemis- ja läbirääkimiskogemused.

Möödunud aasta augustis nõudsid Kultuuripealinna juhatuse laiendamist sotsiaaldemokraadid eesotsas Katrin Saksaga. Kultuuripealinna nõukogu soovimatus seda teha viis Katrin Saksa nõukogust lahkumiseni.

Ekspress.ee ennustas juba 21. aprillil, et konkursi asemel korraldab linnavalitsus "konkursi". Sahina kohaselt oli linnavalitsusel juba ette otsustatud, et kuigi avalduste vastuvõtmise lõpuni jäi aega veel neli päeva, saab juhatuse liikme palk erakondlikul põhimõttel Evelyn Sepale. "Kuigi kinnisvara arenduse ja kultuurikorralduse proffe leidub linnas palju," lisas Eesti Ekspress tookord.