"Spordiselts Kalev ei ole kultuuriministeeriumi poole selles küsimuses veel pöördunud. Enne kui ei ole konkreetset ettepanekut meile laekunud, ei ole võimalik kommenteerida ka ministeeriumipoolset nägemust. Praegusel hetkel ei ole kultuuriministeeriumi eelarves selliseid investeeringuid rahvusstaadioni rajamiseks eraldi ette nähtud," kommenteeris Merisalu.

Spordiselts Kalev koostas hiljuti detailplaneeringu, mille alusel peaks Kalevi staadionist saama rahvusstaadioni kriteeriumitele vastav spordikompleks. See tähendab pealtvaatajate kohtade kahekordset suurendamist ja konverentsi-, pressi-, kohtunike- ja meditsiiniruumide olemasolu. Peale selle ka Eesti spordi maja ja Kalevi spordiseltsi peakorterit.

Seltsi juhataja Aleksander Tammert tunnistas küll, et projekt on väga ambitsioonikas ja seeläbi ka tõenäoliselt väga kulukas.

"Riiklikult saame rääkida unelmatest, mis lubaks meil võõrustada suuri rahvusvahelisi täiskasvanute klassi tiitlivõistlusi. Siin ma mõtlen näitena kergejõustikku, aga miks mitte võõrustada Läti ja Leeduga kahasse suuri jalgpallivõistlusi," rääkis Tammert.