Mölder lükkas eelmisel nädalal ümber väited, et Savisaar ei saa honorariteema pärast enam linte lõikamas käia ja hoiab avalikkusest eemale. Nimelt on Savisaar pälvinud ajakirjanduse pikaajalise tähelepanu seoses talle makstud hiigelhonorariga, mille eest kustutas ta 173 551 euro suuruse võla. Püsib kahtlus, et honorar võib olla seotud altkäemaksu võtmise ja rahapesu kriminaalasjaga, mis puudutab Savisaare tegemisi.

Savisaar pole soovinud ajakirjanikele antud teemade kohta vastata, kuigi Mölder kinnitas, et Savisaar ei hoia ajakirjandusest eemale.

Savisaare hiigelhonorar tuli välja kahe nädala eest. Peale seda on Savisaar sõitnud ühe päeva purjelaevaga, olnud kaks päeva kusagil Lõuna-Eestis ja kohtunud mingite sealsete omavalitsusjuhtidega, kusjuures pole teada ei Savisaare lähetuse asukoht ega see, kellega ta kohtus. Seejärel läks Savisaar nädalaks ajaks puhkusele ja nagu juba öeldud, homme on ta tööl tagasi.

Mida ta tegema hakkab, linnavalitsuse töötajad ei vasta. Tallinna elanikel on aga lootust, et kui mitte mujal, siis mõne objekti avamisel võib Savisaart ikka näha. Esimene neist ehk remonditud Soo tänava avamine peaks tulema juba juuli lõpus ehk kohe varsti.