Põhja-Tallinna piirkonnas Reformierakonna nimekirjas kandideerinud ja imikule raskete kehavigastuste tekitamise pärast kuus aastat vangis istunud Jüri Rõtikovi kodanikud siiski väga ei usaldanud - mees sai vaid ühe hääle.

Küll aga läks mõnevõrra paremini Rõtikovi erakonnakaaslasel noororav Mart Erlenheinal, kes 2010. aastal mõisteti süüdi korduvalt narkootilise aine omandamises, grupiviisilises hoidmises ja edasi andmises (mees andis kanepit oma alaealisele tüdruksõbrale ja müüs tema sõbrannadele - toim). Noor mees sai Haabersti valijatelt tervelt viis häält.

Kristiine elanikel oli aga nendel valimistel võimalik hääletada Reformierakonna kandidaadi Andres Liinsoo poolt, kellele kohus määras 16. aprillil kolm päeva aresti väikese koguse kokaiini omamise eest. Samuti on meest varem karistatud ka naistele tänaval jaki peale sülitamise ja avaliku korra raske rikkumise paragrahvi alusel. Seda meest pidas kuus kodanikku enda hääle vääriliseks.

Heiki Keskküla, Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna kandidaat Põhja-Tallinnas, kes mõisteti 2009. aastal süüdi alimentide mittemaksmises ja teise inimese andmeid kasutades tema nimele kiirlaene võtmises, võitis nendel valimistel aga tervelt 19 inimese usalduse.

Keskerakonna kandidaat Kristiines Artur Granström, kes mõisteti 2007. aastal kaheks kuuks tingimisi vangi omastamise eest, sai kokku neli häält.

Sotsiaaldemokraat Vitali Maksimov, kes 2005. aastal jäi vahele purjus peaga sõitmisega ja aasta hiljem lubadeta sõitmisega, kandideeris aga Lasnamäel. Tema kogus seekord seitsme inimese hääled.

Kristiine linnaosas sai aga hääletada Maksimovi erakonnakaaslase sotsiaaldemokraat Tarmo Pankratovi poolt, keda on purjus peaga autojuhtimise eest karistatud nii 2011. kui ka 2013. aastal. Temal läks parteikaaslasest paremini ning lausa 13 inimest otsustas talle oma hääle anda.

Keskerakonna toetajad Nõmmel said hääletada 80-aastase Jüri Kriisi poolt, kes jäi purjus peaga sõitmisega vahele 2010. aasta augustis. Seda vanahärrat otsustas toetada kuus inimest.

Allar Kruusimaa, EKRE kandidaat Piritalt, mõisteti 2011. aastal süüdi purjus peaga auto juhtimise eest. Tema häältesaagiks jäi seekord üheksa häält.

Roolijoomarlusega jäi eelmisel aastal vahele ka Märt Poots, samuti EKRE kandidaat Pirital. Poots piirdus valimistel aga vaid viie häälega.

Nikolai Vader, Keskerakonna kandidaat Haaberstis, sai samuti eelmisel aastal joobes juhtimise eest karistada. Tema sai valimistel kokku kümme häält.

Keskerakonna Mustamäe kandidaat Igor Zahharov jäi eelmisel aastal sarnaselt erakonnakaaslasele samuti vahele purjus peaga auto juhtimises. Tema sai sama saatusega parteikaaslasest ühe hääle vähem - kokku üheksa häält.