"Juhul kui linnapea ei ole nõus summat tagastama, siis peaks linnakantselei nimetatud summa tema palgast kinni pidama ning vajadusel pöörduma inkassosse," sõnas Kübar pressiesindaja vahendusel.

„Tallinnal ei ole piisavalt raha, et remontida lasteaedu, teha korda teid, hoida pimedatel talveöödel tänavavalgustust sees,“ ütles volinik. „Seda hämmastavam on, kuidas linnapea isiklikul käsul eraldatakse 20 000 eurot Kiltsi rahvamajale, mis ei ole kaugeltki Tallinna kui kohaliku omavalitsuse ülesanne. Tegemist ei ole kindlasti tallinlaste maksuraha otstarbeka kasutamisega.“

„Neljapäeval tuleb linnavolikogus hääletusele lisaeelarve, millega võetakse raha ära nii teeremondilt, tänavavalgustuselt, laste sporditegevusest kui ka koolide remondilt. Samal ajal tegeleb linnapea linna raha eest propagandaprojektidega üle Eesti ning käitub, nagu majandaks enda isikliku rahaga,“ nentis Kübar.

Kübara sõnul peaks linnavolikogu revisjonikomisjon kontrollima linnavalitsuse reservfondi vahendite kasutamise otstarbekust ja seaduslikkust ning lisas, et ei ole välistatud, et sarnaseid kampaaniaprojekte on linn teinud teisigi.