„Jaan Manitski on mulle tuttav inimene,“ ütles Kruusimäe Delfiga rääkides. „Äärmiselt intelligentne ja äärmiselt sümpaatne inimene. Manitski puhul on tegu suuremeelse inimesega,“ sõnas ta viidates sellele, mida Manitski on Viinistul teinud.

Juba 2003. aastal kirjutas Äripäev, et Jaan Manitski on matnud ligi 90 miljonit krooni Eesti äriprojektidesse, millest enamik pole talle raha tagasi toonud.

Ka soovitas Kruusimäe kõigil kinnisvaraarendajatel Manitskist eeskuju võtta ja tulla volikogusse või fraktsioonidesse oma projekte põhjalikult tutvustama, et volinikud teaksid, mille üle nad otsustavad.

Kruusimäe meenutas, et hipodroomi alal planeering oli kõikvõimalikel kooskõlastusringidel ja aruteludel nii kaua, et kaotas lõpuks Lottemaa kui ühe atraktiivse turismiobjekti, mis nüüd rajatakse hoopis mujale.

Seetõttu oligi Kruusimäe sõnul kummaline, miks Keskerakond, kes seda projekti oli kogu aeg kinni hoidnud, ühel hetkel selle läbi surus.

Kruusimäe sõnul häiris teda projekti menetlemisel kaks asjaolu. Esiteks lisati selle projekti arutelu komisjoni päevakorda üks minut enne istungi algust ja kuigi teised palusid see sealt välja võtta, siis
Keskerakonna häältega hääletati see ikkagi päevakorda.

Teiseks häiris teda linna poolt projektile peale surutud nõue, et arendaja peab rajama ka lasteaia, mille ülemistel korrustel oleksid hoolekandeasutused. „Saame aru, et linnal endal raha ei ole, aga linn tahab kohal olla ja arendajale lasteaia ehituse sisse suruda,“ rääkis linnavolinik, kes pidas seda põhjuseks, miks projekt pidi Keskerakonna toetushäältega komisjonist läbi minema.

Kruusimäe sõnul ei toetanud IRL komisjonis projekti just seetõttu, et nii mahukas asi rutakalt peale suruti, kuid lõpphääletusel hääletati poolt seetõttu, et Manitski veenis neid oma projekti headuses.

Kruusimäe tunnistas, et tema jaoks isiklikult oli hipodroomi ala projekt liiga suur korterite arvu poolest. Samas lisas ta, et piirkond vajab ja kannatab arendamist. „Isiklikult olen korrusmajade vastu ja maksimaalne oleks seal ridaelamutüüpi või paarikorruseliste elumajadega rajoon ehitada,“ rääkis ta.

Kruusimäe leiab, et Tallinnas ei tohiks kõiki krunte üldse praegu veel täis ehitada ja midagi peaks jääma ka tulevastele põlvedele arendada.