"Me oleme selle teemaga tegelenud juba pikemat aega," tõdes Kruusimäe. "Kuigi ka linnajuhid on toimuvast täiesti teadlikud ning tõenäoliselt on nad informeeritud ka toimuvatest maksupettustest, valetatakse volinikele ja linnaelanikele näkku ning teeseldakse täielikku teadmatust ning apaatsust."

"Võib karta, et midagi ei muutu ka nüüd, kui kõigile on piltlikult ette näidatud ja tõestatud, kuidas asjad Tallinnas toimuvad," nentis Kruusimäe. "Vaadates Keskerakonna senist skisofreenilist käitumist, võime eeldada, et nemad tembeldavad selle taaskord parempoolsete vandenõuks ja poliitiliseks võitluseks."

Kruusimäe sõnul on oluline, et opositsioon ja ajakirjandus jätkavad selliste lugude päevavalgele toomist.

"Kuigi siin lõhnab järjekordse jokk-skeemi järele, peavad inimesed taolistest hämaratest asjadest teadma," sõnas volinik. "Ehk lõpuks ka nähakse, milline kamp linna juhtima valitud on."

ETV saate "Pealtnägija" läbi viidud ajakirjanduslik uurimine paljastas, et salapärase ärimehe kätte mängitud pooltes Tallinna parklates liigub must raha, mis osaliselt läheb tagasi linnas valitsevale Keskerakonnale.