Kristiine tegevuskeskuses asuvad laste päevakeskus ning noortekeskus. Peale selle asub samas majas eakate päevakeskus ja sotsiaalkorterid, mistõttu võivad eakad ning krooniliste haigustega inimesed ehk haiguse riskigrupp puutuda kokku viiruskandjaga. Küll on teada, et haige laps, kes 3. märtsil koolis käis, tegevuskeskuses ei viibinud. Siiski võisid temaga kokku puutunud lapsed keskuses käia.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe selgitas, et vestles eile terviseameti spetsialistidega ning edastas juhised tegevuskeskusele. "Teeme nädalavahetusel keskusele korraliku desinfitseerimise ning esmaspäeval jätkame tavapärast tööd," ütles ta. Laste päevakeskus ning noortekeskus ongi nädalavahetusel suletud, seega ükski üritus ära ei jää.

"Kool andis ka Kristiine gümnaasiumi õpilastele kindlad juhised, et kahe nädala jooksul peab tõesti kodus viibima, seega usume, et nad päevakeskusesse sel ajal ei tule," ütles Riibe. Lisaks on keskusesse üles seatud lauad desovahenditega, et külastajad saaksid käed puhastusvedelikuga üle käia.

Riibe ütles, et kui peaks olukord muutuma, vaatavad nad jooksvalt, kas tegevuskeskuse karantiin õigustab end ära. Seni jätkab keskus tavapärast tööd.